Blog DanceArt

De ce să apelezi la profesioniști pentru a învăța dansul mirilor? 6 motive care te vor convinge!

Dansul mirilor este o tradiție la nivel mondial fiind practicat la fiecare nuntă. Este un moment cheie al acestui eveniment și nu trebuie neglijat.

Ai început să planifici acest moment special, dar te îngrijorează faptul că s-ar putea să nu te descurci și nu știi ce stil să adopți sau poate nu prea ai experiență în materie de dans?

Pentru a evita orice neplăcere sau moment jenant la marele eveniment, lecțiile de dans realizate de profesioniști în domeniu sunt cea mai bună opțiune.

În rândurile de mai jos, noi îți enumerăm 6 motive pentru care ar trebui să apelezi la profesioniști pentru a învăța dansul mirilor:

  1. Veți avea parte de timp de calitate împreună

Cu toții știm cât stres generează pregătirile de nuntă și cât timp trebuie să îl petreceți separați pentru a rezolva detaliile importante și a pune la punct întreg procesul. Un curs de dans ce vă pregătește pentru un moment unic din ziua nunții vă va oferi oportunitatea de a vă petrece mai mult timp împreună.

  1. Consultație și recomandări personalizate în ce privește stilul de dans și muzica aleasă

Dacă te lași pe mâinile profesioniștilor aceștia nu doar te vor învăța câțiva pași de dans, ci îți vor oferi o experiență unică și personalizată. Vă vor ajuta să alegeți stilul de dans care vi se potrivește și melodia care merge perfect cu acesta.

  1. Pașii de bază îi veți putea învăța împreună

Veți face primii pași în viața voastră de cuplu proaspăt căsătorit în ritm de dans. La Danceart vei putea  învăța alături de perechea ta pașii de bază a stilului de dans ales pentru ca să vă puteți sincroniza perfect. Este ideal ca pașii de dans să fie învățați împreună și nu separat doar cu un instructor. În acest mod veți îndepărta stresul, iar dansul se va desfășura într-un mod relaxant în ziua nunții, deoarece l-ați pregătit în prealabil împreună.

  1. Veți avea parte de un dans personalizat potrivit gusturilor voastre

Poate ai niște idei inedite pentru momentul de dans din ziua cea mare. Dorești să dansezi cu partenerul sau partenera pe ritmuri latine sau moderne. Dacă apelezi la profesioniști aceștia te vor ajuta să îți îndeplinești visul și să creezi un moment unic, de neuitat.

  1. Dansatori mai buni chiar și după marele eveniment

Aceste lecții și intensele pregătiri pentru dansul mirilor vă vor ajuta să deveniți dansatori mai buni, iar această aptitudine vă va fi de folos și la alte evenimente și veți deveni mult mai încrezător, în plus, prietenii voștri vor fi impresionați de noua voastră abilitate.

  1. Invitații vor fi cu adevărat impresionați de acest moment unic

Dansul mirilor este cireașa de pe tort din cadrul unei nunții. Ca să te asiguri că acest moment este unul de impact, un profesor de dans te va ajuta pe tine și pe jumătatea ta să învățați corect pașii dansului ales, să fiți relaxați și să va lăsați purtați de frumusețea notelor muzicale.

Puteți alege un dans latino romantic sau unul modern pentru a îi lăsa fără aer pe toți cei prezenți la marele eveniment.

DanceArt te face să pășești în ritm de dans pe parchetul de la locația nunții tale. Contactează-ne pentru o ședință: 0745-591244

Comments

comments