Blog DanceArt

Dansul mirilor – o investiție pe termen lung

Orice nuntă presupune multă muncă, organizare cu cel puțin un an înainte și multă investiție, mai ales dacă o doriți memorabilă. Și toate acestea pentru o singură zi. Este ceva din toate acestea ce vă poate folosi pe termen lung? Rochia de mireasă, chiar dacă e foarte importantă și trebuie să fie frumoasă, nu o purtați decât o zi. Decorațiunile și design-ul sălii de evenimente la fel. Chiar dacă vă gândiți și căutați mult cromatica, materialele, florile, toate vă folosesc o singură zi. La orice element ne-am gândi acum, deși fiecare e foarte important pentru un rezultat așa cum vă imaginați, toate sunt în mare parte materiale care apoi nu vă mai folosesc.

Un element esențial este dansul, lecțiile de dans pe care trebuie să le urmați pentru a vă prezenta frumos în fața invitaților. Iată un element care se poate dovedi util pe termen lung. Lecțiile de dans de dinaintea nunții sunt o investiție imaterială care poate avea multe beneficii. De pildă, v-ați gândit că deși n-ați prea dansat până în acel moment, pregătirea pentru dansul mirilor v-ar putea deschide un interes real pentru dans? Puteți descoperi astfel că vă place foarte mult și ați vrea să continuați să luați lecții de dans. Pentru viitorii miri, timpul petrecut la cursurile de dans este un timp de calitate petrecut împreună, un prilej de apropiere, de cunoaștere a celui de lângă tine într-o nouă ipostază.

Wedding couple dancing

Ceea ce învățați cu acest prilej, vă poate folosi apoi oricând în viitor. Cunoștințele de la cursurile pe care le urmați acum le puteți pune în aplicare la orice eveniment la care veți participa ulterior. În cadrul lecțiilor de dans pentru petrecerea de nuntă veți învăța lucruri importante precum dezvoltarea unei capacități de receptare a ritmului, cum să lucrați cu propriul corp și principiile de bază a dansului în doi. Pe scurt, prin dans veți învăța lucruri despre dumneavoastră și despre partener. Dansul în doi este un nou mod de comunicare, o altfel de comunicare pentru care nu e nevoie de cuvinte și totodată un frumos mod de apropiere.

Dansul din ziua nunții voastre poate fi unul simplu sau cu diferite elemente de coregrafie. Totul depinde de cât timp investiți în pregătirea dansului, alegerea piesei și a coregrafiei. Este alegerea voastră. Majoritatea cuplurilor optează pentru vals, motiv pentru care acest moment special din cadrul nunții se mai poate numi și valsul mirilor. Este cu siguranță un moment frumos, aparte și așteptat de toți cei care vă sunt alături în marea zi.

Clubul Sportiv DanceArt Târgu-Mureș vă așteaptă cu oferte speciale la cursurile de dans organizate pentru viitorii miri și vă îndeamnă să investiți cu încredere într-o activitate care vă va fi utilă mereu și în urma căreia veți avea de câștigat mai mult decât v-ați gândi inițial. Nu uitați că prima zi a oricărui cuplu proaspăt căsătorit se petrece în pași de dans. Asigurați-vă că așa vor fi apoi toate zilele petrecute împreună. Noi vă așteptăm cu drag să învățați acești primi pași de dans alături de noi!

Comments

comments