Blog DanceArt

Tot ce trebuie să știi înainte să începi cursul de dansul mirilor

Dansul Mirilor cunoscut și ca Valsul Miresei este cel mai așteptat dans din cadrul nunții atât de invitați cât și de cei doi miri. Este clipa în care, pășiți pentru prima oară pe ringul de dans, sub privirile celor dragi, în calitate de soț și soție. De asemenea este momentul în care invitații o să vadă povestea iubirii voastre transpusă în pași de dans.

Pentru a nu cădea pradă emoțiilor și a încurca pașii dansului în ziua cea mare, este foarte important să începeți pregătirile din timp, pentru a reuși să repetați de mai multe ori dansul. Astfel timpul minim recomandat pentru pregătirea dansului mirilor este de o lună și jumătate (prin planificarea unei singure ședințe pe săptămână). În acest mod cursurile de dans nu o să vă încarce programul și nici nu o să reprezinte un factor de oboseală pentru dumneavoastră. De asemenea veți avea suficient timp între ședințe pentru a repeta pașii învățați la ședința anterioară.

Fie că vă doriți un dans simplu sau unul complex, nu amânați stabilirea unei întâlniri de consultanță cu școala de dans alături de care doriți să pregătiți dansul mirilor, pentru că doar începând pregătirile din timp veți reuși să fiți relaxați și zâmbitori pe ringul de dans, iar dansul vostru va arăta natural.

Vă recomandăm să nu lăsați începerea cursurilor de dans în ultima săptămână, chiar dacă doriți o coregrafie simplă, deoarece inevitabil o să vă aglomerați și cu alte pregătiri. De asemenea și timpul pentru repetiție va fi foarte redus, iar rezultatul va fi un dans rigid și nesigur.

Alegerea melodiei perfecte pentru dansul mirilor reprezintă o etapă stresantă pentru o parte din miri. Puteți alege melodia voastră preferată, melodia care are o semnificaţie specială pentru voi (melodia pe care: v-aţi sărutat prima oară, v-aţi cunoscut, aţi dansat, etc) sau melodia care exprimă, cel mai bine, ceea ce simţiţi unul pentru celălalt. Dacă vă place melodia amândurora iar versurile se potrivesc poveștii voastre de dragoste, dansul mirilor o să fie mult mai relaxat și o să trăiți momentul la maxim.

Cursurile de dans vă vor ajuta să stabiliți o coregrafie și să vă surprindeți invitații prin mișcări spectaculoase. Aceasta este cea mai sigură metodă pentru a vă pregăti pentru primul dans împreună ca proaspăt-căsătoriți și garantează un rezultat de care să vă bucurați atât voi cât și invitații. Apelând la profesioniști puteți realiza un dans personalizat și nu doar clasicul vals, în funcție de melodia aleasă sau colajul de melodii.

Comments

comments