Înscriere curs Târgu Mureș

Ați surprins copilul dansând la auzul muzicii? Sau că imită mișcări din videoclipuri? V-ați gândit să îl înscrieți la cursuri de dans și nu știați unde?

De ce să alegeți dansul ca formă de mișcare pentru copilul Dvs.?

  • Știați că în Tîrgu Mureș este un Club de Dans Sportiv cu o tradiție de 22 ani, Dance Art Tîrgu Mureș?
  • Ștați că în Târgu Mureș sunt multiplii campioni național și triplii campioni mondiali la dans sportiv, antrenați la Dance Art?
  • Ștați că la Dance Art sunt 7 antrenori de dans sportiv care pregătesc copiii de la inițiere până la performanță internațională?
  • Vă imaginați cum ar fi ca, fetița sau băiețelul dvs să crească alaturi de campioni, să învețe de la cei mai buni?
  • Vă imaginați cum ar fi dacă copilul Dvs. ar lega prietenii adevărate cu copiii care au aceeași pasiune, DANSUL?

Dragi părinți, nu mai trebuie să vă imaginați, noi, echipa de antrenori Dance Art Tîrgu Mureș vă stăm la dispoziție să oferim o educație corectă, spirit competițional, un fizic și psihic echilibrat prin arta și sportul dansului.

ALEGE ISTEȚ PENTRU COPILUL TĂU

  • 4-6 ani începători, luni & miercuri 17:00-18:00
  • 4-6 ani începători, marți & joi 17:00-18:00
  • 7-13 ani începători, marți & joi 19:00-20:00

Prețul cursului este sub formă de abonament lunar în valoare de 120 RON și conține 8 ședințe consecutive a câte 60 min sau 20 RON/ ședința.

DANS DE SOCIETATE PENTRU ADULTI SI SENIORI

Dacă dorești să petreci timp de calitate alături de partenerul tău? Sau chiar dorești să te întâlnești cu o persoană specială? Atunci cursurile noastre de dans pentru adulti și seniori sunt locul potrivit pentru tine!

Într-un anturaj elegant, alături de antrenori de dans cu o experiență de peste 20 de ani vei putea uita de problemele cotidiene și vei reuși să-ți încarci bateriile pentru a doua zi!

Am deschis înscrierile pentru TINE, și începem din 01.02.2022! Primul curs este GRATUIT și sperăm să rămâi!

ACORDĂ-ȚI TIMP CA SĂ TE RELAXEZI

În fiecare marți & joi de la 19.30-21.00

Prețul cursului este sub formă de abonament lunar în valoare de 150 RON și conține 8 ședințe consecutive a câte 60 min sau 25 RON/ ședința.