Dans pentru toti

Bine ați venit în lumea dansului!
Asociația Clubul Sportiv “Dance Art” deschide poarta spre lumea fascinantă a dansului, unde vă așteptam cu drag, invitându-vă să participati la cursurile inițiate de noi:

 

»DANS DE SOCIETATE (CURS PENTRU ÎNCEPĂTORI)

Acest curs este deschis pentru fiecare, care doreste să învețe dansurile cele mai cunoscute. Cursul va începe cu învățarea pașilor de bază și pe parcurs veți învăța pași mai complicați și combinatii de figuri în urmatoarele dansuri: vals vienez, tango, foxtrot, samba, lambada, rumba, rock and roll, twist, polca și multe altele.

»INIȚIERE ÎN DANS SPORTIV

La acest curs pot participa cei care au trecut printr-un curs de începători. Aici se vor învăța pașii și combinațiile de baza ale dansurilor Standard (vals lent, tango, vals vienez, quick-step, slow fox) și Latino – americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

»INTERMEDIARI

Cursul este deschis acelora, care au însusit pașii și combinațiile de bază ale dansului sportiv și au trecut examenul de selecție. Cei care urmează acest curs vor avea posibilitatea să participe la concursuri organizate pentru începători – “Hobby”.

»PERFORMANȚĂ

Pentru a ajunge în grupa de “Performanță” trebuie să ai rezultate bune la concursurile pentru începători, să fi ambițios, sț vrei sț devii un adevarat sportiv, să atingi performanțe ridicate.